NIEUW! Power Hour en Retro Step

15 mrt

VANAF VOLGENDE WEEK NIEUWE GROEPSLESSEN BIJ AEROFIT … POWER HOUR en RETRO STEP!

Heb je nood aan een complete training zonder moeilijke choreografieën, waarin gewerkt wordt aan kracht en stabiliteit, mobiliteit, uithouding, snelheid en coördinatie? Wil je variatie in je training en je grenzen verleggen op stimulerende beats? Probeer dan POWER HOUR, plezante conditietrainingen in groep! Voor mannen, vrouwen, koppels, clubsporters tijdens de zomerstop, vrienden en vriendinnen, … én outdoor als het weer dat toelaat! Elke dinsdag en woensdag om 19 uur. VANAF 21 EN 22 MAART!

OF

Schrijf je in voor RETRO STEP, de échte steples uit de jaren ’90! Verstevig je dijen en billen én verbeter je uithoudingsvermogen tijdens een uitdagende stepchoreografie. Heb je wat gevoel voor ritme en vooral véél zin om erin te vliegen? Dan is RETRO STEP iets voor jou. Een fijne les choreo voor alle leeftijden, opgedeeld in 2 groepen. Elke maandagavond tussen 21 en 22 uur. VANAF 20 MAART!