Begeleiding

Aerofit Center is een familiebedrijf, waar sport een gedeelde passie is.

14281418_10154553867813944_1208317124_n

Groepslessen

De sportlessen staan onder algemene leiding van HILDE DE BRUYN. Zij beëindigde haar opleiding lichamelijke opvoeding met onderscheiding. Ze is één van de aerobic-pioniers in België! Haar 35 jaar lesgeefervaring en het regelmatig volgen van workshops in binnen- en buitenland zorgen voor efficiënte en veilige lessen vol afwisseling. In ’92 werd Hilde laureate van de eerste professionele aerobicscursus van A.V.V.A. (academie voor vrijetijdsagogiek), met grootste onderscheiding. In ’95 werd ze door de federatie voor fitness en aerobics verkozen tot beste lesgeefster. Sinds ze in ’96 de instructorwedstrijd won in Nederland, is ze regelmatig lesgeefster op aerobicmanifestaties- en conventies in België en Nederland. Hilde was tevens docent aan het V.T.S. (Vlaamse Trainingsschool) en medeverantwoordelijk voor de opleiding van aerobicinstructors.

Dochter MARLIES TORFS is een bachelor LO, nu bezig aan haar Masterstudies. Boordevol ambitie dus, en dat is ook te merken aan de resultaten die ze al geboekt heeft binnen haar sporttak “sports aerobic”: ze is de regerend Wereldkampioene bij de senioren (trio’s). Opgeleid als AALO Dance Docent en BLOSO Instructeur B in dans (optie streetdance), geeft ze op dinsdag HIIT CORE en Zumb’aerobics, waar ze iedereen een intense en complete workout biedt, steeds met de glimlach! De kinderdansprogramma’s op vrijdag worden ook door haar gecoördineerd en gegeven.

Dochter JORIEN TORFS doet vanaf september 2016 een stapje terug, maar zal zoals dochter MARIT TORFS (wederom bachelors LO) nog in Aerofit passeren voor een vervanging, haar eigen plezier bij deelname aan de lessen of een simpele goeiedag!

Cycling

JAN TORFS is de instructor van de indoor-cycling lessen en te vinden aan de balie voor meer informatie.